El Vedruna Gràcia encadena quatre victòries consecutives i s’apropa a la salvació directa

Un mes sense perdre, quatre victòries seguides i la salvació directa molt més a prop. El Vedruna afronta el tram final de la temporada en el millor moment, i amb les opcions intactes per seguir un any més a Copa Catalunya. Els verds ocupen la zona de promoció de descens amb 9 victòries, les mateixes que el Sitges, el Sant Quirze i el Girona, que estarien salvats directament perbàsquet average. Les últimes quatre jornades es preveuen apassionants, el conjunt de Sunyol Costa s’ha d’enfrontar als 3 equips que presenten el mateix balanç que el Vedruna, i al Molins, segon classificat, i 3 partits seran a casa i només un fora: “després de molt temps, ja podem dir que depenem de nosaltres mateixos”, explica el tècnic.

El pròxim rival és el Sitges, dissabte a 2/4 de 8 al pavelló Josep Maria de Sagarra, de Vallcarca. “Serà un partit molt complicat, tenen una gran plantilla complementada amb dos jugadors nordamericans”, explica el tècnic. Costa confia en què el seu equip segueixi la bona dinàmica: “arribem en un bon moment físicament i anímicament, som pocs jugadors, això vol dir que tots se senten importants, i estem mentalitzats en fer un bon partit”, comenta l’entrenador gracienc.

A la plaça del Nord, els Lluïsos de Gràcia estan una mica més a prop de recuperar la categoria que van perdre la temporada passada. Els blaus són actualment segons a la classificació i en l’última jornada van aconseguir el que fins ara no havia pogut fer ningú, vèncer el CB Ripollet. Quan falten sis jornades pel final, l’equip entrenat per Carles Rofes difícilment atraparà el líder, però el segon millor classificat dels tres grups de Primera Catalana, també té una plaça assegurada a la final a quatre, i avui dia, els blaus ho són, amb dues victòries de marge respecte els segons classificats dels altres grups.

També a Primera, el Claret es troba una victòria per sobre de la promoció de descens, mentre que el Safa Claror lluita per sortir-ne.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *