Dani de la Orden, Elena Trapé, Marta Díaz i Joel Joan, els noms catalans al II Film Fest

El cinema català tornarà a tenir espai destacat a la programació del Festival de Barcelona-Sant Jordi BCN Film Fest. En la seva segona edició, la proposta dels Cinemes Verdi inclouen dues pel·lícules de productores catalanes, una altra dirigida per Dani de la Orden, un dels directors catalans més sol·licitats del moment i una producció de TV3 que adapta una popular obra de teatre.

El mejor verano de mida és la nova comèdia del jove director barceloní Dani de la Orden autor de Barcelona, nit d’estiu, Barcelona, nit d’hivern i El Pregún. El film compta amb un repartiment pelk de cares conegudes, com ara el seu protagonista Leo Harlem, Toni Acosta, Jordi Sánchez o Berto. Just abans de la projecció la nit del dimecres en el festival, també es podran veure les primeres imatges de La sombra de la Ley, thriller ambientat a la Barcelona dels anys 20 és el nou film de Dani de la Torre.

Una altra directora de Barcelona, Elena Trapé, també presenta el seu últim projecte, Les distàncies, comèdia dramàtica de caire intimista que reflecteix la desil·lusió de tota una generació de joves, amb Alexandra Jiménez i Miki Esparbé i rodada a Berlín. Per la seva part, la jove directora andalusa Marta Díaz, formada com a realitzadora a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), debuta amb Mi querida cofradía. I per últim, el festival projectarà a la secció no competitiva Zona Oberta la TV Movie de TV3, ‘El nom’, l’adaptació realitzada per Joel Joan de la coneguda obra de teatre francesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *