El derbi acaba en empat i Esteva s’acomiada de l’equip

El derbi contra el Sant Andreu va acabar en empat a un, que no serveix a l’Europa per seguir somiant en el playoff. El partit va començar amb el Sant Andreu dominant la possessió i l’Europa defensant-se, però la primer ocasió clara va ser escapulada, amb un xut d’Ángel de la Torre que va aturar Segovia. Poc després, el Sant Andreu va respondre amb una rematada de taló d’Elhadji que quasi sorprèn Arnau. Amb l’empat a zero es va arribar al descans sense ocasions clares de gol.

A la represa, l’Europa va fer un pas endavant, va començar dominant la pilota i va aconseguir el premi quan Raillo va rematar una centrada de David Jiménez i va avançar l’Europa. Els locals es van veure obligats a reaccionar, i sota la pluja, primer Josu va avisar amb un gol que finalment va quedar anul·lat per fora de joc, i finalment va arribar el gol de l’empat després que Óscar Muñoz aprofités una pilota morta a l’àrea. A tres minuts pel final, el local Noguera va ser expulsat, però el marcador ja no es va moure.

A la roda de premsa posterior al partit, el tècnic Joan Esteva va anunciar la seva renúncia a la banqueta de l’Europa per a les jornades que queden de lliga. El club comunicarà aviat qui es agafarà les regnes de l’equip fins a final de temporada.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *