La PAH, l’Oficina d’Habitatge i el Sindicat de Barri, contra Norvet

Amb un treballat dossier de 34 pàgines i amb dimensió global de ciutat, la PAH, l’Oficina d’Habitatge i el Sindicat de Barri han protagonitzat aquest dilluns una nova fase de la campanya #EnsQuedem de pressió contra la compra vertical d’edifi cis concretant l’ofensiva sobre l’empresa Norvet, que a Gràcia gestiona blocs als carrers Josep Torres (el famós Can Dimoni), Jaén i Rabassa. “Des de finals del 2014, Norvet ha comprat cinc fi nques al Poble-sec, tres a Gràcia i sis més a altres barris de la ciutat. En aquest temps ha recorregut profusament a diferents pràctiques d’expulsió del veïnat mitjançant el desnonament invisible i el mòbing immobiliari”, apunten les entitats en un manifest.

La jornada de dilluns, molt activa també a les xarxes socials, va servir per reclamar alternatives en aquests tres espais on hi ha solars amb projectes de cases aparellades (Jaén), obres aturades en una antiga fàbrica però amb oferta vigent de lofts a preus de 450.000 euros (Rabassa) i reformes de luxe en darrera fase per habitatges que s’oferten al preu rècord de 2,7 milions d’euros. Entre les propostes de les entitats hi ha convertir el solar de Jaén en habitatge públic o adequar l’obra de Rabassa a lloguers amb quota social.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *