Ramon Gatell es farà càrrec de l’Europa fins al final de temporada

Avui s’estrena al capdavant del primer equip, Ramon Gatell, director del Futbol Formatiu de l’entitat i exjugador de la primera plantilla escapulada. Gatell serà el tècnic que, de manera transitòria, agafarà el relleu de Joan Esteva a la banqueta del Primer Equip abans que comenci David Vilajoana la pròxima temporada.

Exjugador de la primera plantilla, Gatell va disputar 126 partits oficials de lliga a Tercera Divisió amb la samarreta escapulada, acumulant 7.371 minuts de joc i 17 gols al llarg de 7 temporades. Com a tècnic ha dirigit diferents equips d’Escola i federats de l’entitat durant 13 temporades. La darrera temporada, abans d’agafar el comandament del Futbol Formatiu europeista, Gatell va exercir de segon entrenador a l’Espanyol, al seu juvenil de Divisió d’Honor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *