Una faristol informatiu commemora la llibreria Cinc d’Oros

Des d’aquest matí, un faristol informatiu recorda l’antiga llibreria Cinc d’Oros, que va estar oberta entre 1969 i 2002 a l’avinguda Diagonal, número 462, a tocar del passeig de Gràcia. Aquesta llibreria va ser un referent de l’antifranquisme i proporcionava llibres prohibits per la dictadura. L’any 1971 va patir un atemptat i ara es pretén evitar que caigui en l’oblit.

El comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, ha organitzat aquest acte en el context de les activitats organitzades per la Primavera Repúblicana, i ha aprofitat el moment per recordar l’eslògan de l’esquerra del segle XIX: “Associeu-vos i sereu forts, instruïu-vos i sereu lliures, estimeu-vos i sereu feliços”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *