Les immobiliàries de luxe arriben a l’entorn de la Virreina amb promocions d’un milió d’euros

Amb Gran de Gràcia sobre el mig milió d’euros per a qualsevol venda de segona mà, el top de reforma amb Can Dimoni a 2,7 milions d’euros i promocions d’obra nova d’un milió d’euros principalment als grans eixos (Lesseps, Torrent de l’Olla…), els carrers secundaris ja són un objectiu consolidat d’inversió, enderroc i construcció per a les anomenades ‘boutiques immobiliàries de luxe’. Així es presenten almenys els comercialitzadors de l’última gran operació d’habitatges i cases unifamiliars que arrencarà obra aquest juny a la confluència de Providència i Verntallat, gairebé a tocar de la plaça de la Virreina. L’operació ara per ara ja ha enderrocat bona part de la façana de Verntallat i ha decidit conservar la cantonada original i el pany de paret sencer de Providència.

Però el que va a millor ritme és la venda: ja només queda un àtic (amb piscina) i una casa de les tres que es van ofertar a un preu de 895.000 euros, sense estar inclòs el garatge previst al soterrani de la finca. Els dos habitatges superen amb escreix els 100 metres quadrats. Fonts de la promotora han explicat que els nous veïns disposaran de les claus per entrar-hi a viure durant el segon semestre de l’any 2019.

Una dinàmica diferent a la venda per immobiliària ha seguit la promotora d’habitatge en règim de cooperativa que s’ha constituït a Bailén 189, on anys enrere hi havia una botiga de mobles en planta baixa. La cooperativa Bailén 189, amb seu a Pare Claret, es va constituir l’any passat i va adquirir el solar per aixecar habitatges plurifamiliars i aparcaments amb zones comunes i ha adjudicat ja tots els pisos en funció de les diferents quotes de propietat. Fonts de la societat han apuntat que tot l’espai, inclosos els aparcaments, ja estan coberts i que l’obra s’acabarà aquest 2018.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *