El bar ViU consolida la programació de música en directe

Una segona paret vermella, la del bar Viu del carrer de la Perla, comença a fer-se un lloc en el panorama de programació musical de Gràcia. Si la paret vermella de l’Heliogàbal sembla que torna tímidament a l’escena, encara en negociacions amb el Districte, el bar Viu ha accelerat aquest abril enllaçant activitats com la presentació en roda de premsa del nou disc de Quimi Portet, Festa Major d’Hivern; el concert de presentació a Barcelona del nou disc de Marc Grau Jr, Summer Wildfire; i aquest dissabte passat la sessió de punxadiscos d’Albert Miralles, més conegut com a realitzador del programa Els Experts d’Icat FM. I aquesta última serà la línia majoritària de la programació del bar Viu a la vista de la resta d’activitats ja anunciades: si MIralles va centrar-se en una sessió de música negra, el següent torn serà aquest dissabte per a Carla Blanch, cantant de Cheetah Brava, que punxarà a partir de les 23.30 hores música d’arrel llatina i afroamericana. En els propers dies també hi ha programat un vermut musical a càrrec de Luis Suasi el diumenge 29 d’abril i una exposició d’aquarel·les de Toni Galmés sota el títol (Pausa.).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *