Gatell debuta amb victòria contra l’Horta (2-0)

El tècnic interí, Ramon Gatell, ha debutat a la banqueta de l’Europa amb victòria per 2 gols a 0 en el derbi contra l’Horta. Amb aquests tres punts, els escapulats es queden a 4 del playoff a 3 jornades pel final.

El partit ha començat sense un dominador clar, i no ha estat fins al minut 20, quan l’Europa ha avisat i Raillo havia inaugurat el marcador, però el seu gol no ha pujat al marcador per fora de joc. Arranz ha avisat per l’Horta amb un xut massa creuat, i abans del descans, Pluvins ha vist molt bé la desmarcada d’Ángel De la Torre i aquest ha fet el primer gol del partit amb un xut creuat.

A l’inici de la segona part, Arnau ha salvat l’Europa amb una gran aturada a un xut de Maldo, que minuts més tard ha tornat a avisar. Els últims minuts el partit s’ha embrutat, els visitants han acabat amb 10 jugadors, Ferran Esteve ha debutat amb la samarreta escapulada, i al minut 93, Raillo ha sentenciat després d’aprofitar una bona passada d’Alieu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *