Lluïsos i Safa afronten el derbi immersos en dinàmiques oposades

Jornada de derbi a Primera Catalana amb la disputa del partit entre el Safa Claror i els Lluïsos de Gràcia. Un partit a priori desigual si tenim en compte la classificació i les dinàmiques dels dos equips, ja que el conjunt de la plaça del Nord, entrenat per Carles Rofes, ha encadenat 8 victòries seguides i té a tocar assegurar-se la segona plaça a final de temporada, mentre que l’equip dirigit per Bernat Devant només ha estat capaç de guanyar un dels últims vuit partits i està lluitant per sortir de la promoció de descens.

Malgrat aquesta diferència a la classificació, Carles Rofes no se’n fia que pugui ser un partit assequible: “m’imagino un partit molt dur, el Safa està en una situació delicada, s’ho juguen tot a cada partit i si volem guanyar haurem de fer un bon partit”. El tècnic dels taronges, Bernat Devant, lamenta la dinàmica negativa de resultats, però confia en què el treball dels seus jugadors es vegi recompensat: “Estem entrenant millor del que juguem, ens està costant competir els caps de setmana, però confio que si seguim entrenant bé puguem revertir la situació”, explica Devant.

Els locals podran comptar amb tota la plantilla al complet, mentre que els blaus tenen la baixa de llarga duració del pivot, Medir Tena, que va patir un trencament del lligament creuat del genoll, va passar pel quiròfan fa un mes i està començant la recuperació, i d’Arnau Canyes, que pateix la mateixa lesió, i en el seu cas, per segona vegada.

En categoria femenina, el derbi es va avançar, es va disputar el passat 18 d’abril i va acabar amb victòria clara per les de la plaça del Nord per 52 a 37. El partit va ser igualat fins a mitjans del tercer quart, quan l’equip de Gerard Sánchez va agafar les primeres avantatges, el Safa es va refer, però el parcial de 15 a 5 de l’últim quart va ser decisiu.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *