El debat de l’habitatge puja a l’escenari

Verónica Pallini, actriu i antropòloga, Mikel Fernandino, dramaturg i antropòleg i Tony Casla, director, són les ànimes de la darrera producció de Porta 4, En alquiler, un muntatge que marca un gir conceptual a la línia de programació de la sala gracienca, reconvertida ara per donar una veu clara i potent a un teatre polític, social i compromès.

L’espectacle, en cartell els propers dos diumenges, mostra un viatge entre Europa i Amèrica Llatina, una història de dones que lluiten per un habitatge digne, dues situacions, dues ciutats, dos moments històrics i la mateixa problemàtica. La peça ja ha despertat l’interès de diverses entitats socials que s’han posat en contacte per col·laborar-hi. D’acord amb els seus impulsors, l’obra pretén posar de manifest la importància del teixit social del barri i del desig d’algunes entitats privades i públiques que volen acabar amb ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *