Plaça del Nord i Ràdio Gràcia, temes al ple

La junta de portaveus d’aquest dimarts ha estat tranquil·la, però ha donat pistes que el ple de dijous que ve, 3 de maig (18.30 hores), serà de nou un escenari per esmolar ganivets entre govern i oposició en clau d’ambient preelectoral: els problemes creixents de convivència a la plaça del Nord, amb la nova associació de veïns ben activa, i la gestió de Ràdio Gràcia, seran dos dels temes centrals. En el cas de la plaça del Nord, el PDeCAT ha estat qui més ha entrat en detall, amb uns fulletons editats per a l’ocasió i un vídeo. Els nacionalistes fins i tot denuncien l’existència d’un narcopís a la plaça.

El PSC, recuperant un dels temes que gestionava en els mesos que va estar al govern, preguntarà sobre l’evolució del debat sobre el plec de condicions de gestió de Ràdio Gràcia, ara que a final d’any s’acaba el contracte. Els socialistes van proposara un grup de treball que no s’ha arribat a convocar.

El PP, per la seva banda, ha fet una proposició que demana “acabar” amb els llaços grocs i els cartells “per tal d’evitar la degradació de l’espai urbà”. ERC planteja, al seu torn, que el Districte rehabiliti el refugi de la Guerra Civil de la plaça de la Revolució i busqui la millor fórmula per tal que es pugui visitar garantint-ne la seva conservació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *