L’Europa suma tres punts més a Palamós (1-3)

El primer equip escapulat va sumar una nova victòria a domicili, aquesta vegada al camp del Palamós, per 1 a 3, amb gols d’Uri i de Raillo per partida doble. El conjunt de Ramon Gatell va fer un partit molt seriós, contra un conjunt necessitat de punts per sortir de la zona de descens. L’Europa va començar dominant el partit i en la primera ocasió va arribar el primer gol, després que Uri aprofités un refús del porter i marqués el seu primer gol a la lliga com a escapulat. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, el Palamós va intentar reaccionar amb pilotes llargues i xuts llunyans, però sense massa perill, i en la primera ocasió escapulada de la segona meitat va arribar el segon gol, obra de Raillo després d’aprofitar el rebuig d’un xut de Josa. Els locals van retallar distàncies des del punt de penal, però en els darrers minuts del partit, un Raillo va aprofitar una contra per fer l’1 a 3 definitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *