Acció contra un fons que vol fer fora veïns a Bretón

L’Oficina d’Habitatge ha tornat a actuar aquest dijous amb una acció sorpresa a la seu d’un fons immobiliari al carrer Roger de Llúria que té responsabilitats sobre un bloc d’habitatges recent adquirit al carrer Bretón de los Herreros 14. Una vintena de manifestants s’han concentrat davant de la seu de Bourgeois Fincas, administradors de la finca on ara la propietat recau en el fons Galil Capital. Segons l’Oficina d’Habitatge, la nova situació comporta l’expulsió d’una veïna, la Francisca, que fa 44 anys que viu a l’edifici, i l’apujada del lloguer en 200 euros a una altra veïna. En un manifest la plataforma ha demanat que s’obri una negociació amb les persones que acaben el seu contracte a la finca en els dos propers anys perquè trobin una solució estable. La protesta ha anat seguida de la intervenció dels Mossos d’Esquadra. La concentració s’ha dissolt després que Bourgeois s’ha compromès a fer una reunió entre afectats i propietari.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *