La 7a edició de la Cursa dels 10 Blaus comptarà amb 496 corredors

El diumenge 6 de maig se celebra la 7a edició de la Cursa dels 10 Blaus organitzada pels Castellers de la Vila de Gràcia amb la col·laboració de l’ACIDH, els correCATagafo i el Holmes Place Europolis. 496 corredors (446 en categoria adulta, i 50 nens i nenes) ompliran els carrers de la vila en una cursa circular que tindrà l’inici i el final a la plaça Joanic, una xifra una mica inferior a l’edició de l’any passat: “La setmana prèvia a la cursa sempre hi ha un boom d’inscrits, aquest any en caure el pont ha estat una mica més difícil”, explica l’Elisabet Ros, una de les organitzadores de la cursa.

Com és habitual, hi haurà la cursa infantil i la cursa d’adults, totes dues dividides en dues categories. La dels més petits, per a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2011, és una cursa de 250 metres i donarà el tret de sortida a les 9 del matí. L’altre categoria infantil serà una cursa d’un quilòmetre per als nascuts i nascudes entre el 2003 i 2006. A 2/4 de 10 del matí començarà la cursa d’adults, on hi haurà dues modalitats a escollir, de 5 i de 10 quilòmetres. En els dos casos el recorregut serà el mateix, però els corredors donaran una o dues voltes.

Els participants hauran de recollir el dorsal el divendres a la botiga Run de terra (Av. Príncep d’Astúries, 36) o el dissabte, fins a les 7 del vespre, al local dels Castellers de la Vila de Gràcia (Alzina, 7). Tots ells s’emportaran com a obsequi una samarreta abans de començar i una medalla commemorativa d’aquesta edició després de creuar la meta. A més a més, els vencedors de les diferents categories tindran com a premi dues cates de cervesa al Catalluna, un canvi d’oli gratuït d’un vehicle a la Clínica del Automòbil, un lot de la Xarcuteria l’Aglà, o una entrada doble per anar a veure Bull al Villaroel.

Els organitzadors compten amb la tasca desinteressada de 100 voluntaris, que durant el diumenge ajudaran a tallar la circulació dels carrers les hores prèvies, i donaran un cop de mà durant la cursa per tal que torni a ser un èxit, com ho ha estat en edicions anteriors:“Estem molt satisfets de com ha funcionat la cursa els altres anys, durant els dies prèvis sempre es passa nervis, però el dia de la cursa, quan veus que tot funciona i que la gent s’ho està passant bé, és una satisfacció molt gran”, explica l’Elisabet.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *