Neix CoMusicWork, un espai de música i treball

Músic de vocació i professió, Oriol Salamí va decidir deixar l’escola on feia classes per tirar endavant un projecte nou. Fa poques setmanes que va aixecar la persiana de CoMusicWork, un espai de coworking tradicional i també una opció per a músics que busquen un lloc d’assaig i un espai on desenvolupar els seus projectes. Situat al carrer Alba, la iniciativa de Salamí inclou -a més de tots els serveis habituals dels coworkings- propostes culturals que busquen dinamitzar l’espai. A les parets de l’entrada ja s’exposa la primera mostra, relacionada amb la música, és clar. “La idea és acollir exposicions cada tres mesos, això sí, la nostra especialitat és la música i per tant també el tret diferencial de l’espai”. Certament, Salamí reconeix que de coworkings Gràcia en va sobrada per això insisteix en posicionar-se com a proposta diferent, tot i que “són benvinguts tots els professionals que busquin un lloc amb totes les comoditats per portar a terme la seva feina”. El buc d’assaig és un altre reclam, així com les xerrades que organitzen de forma regular o els recitals. Això, sí, en acústic i sempre per la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *