La Setmana de la Poesia dedica una sessió als clàssics catalans

La Sedeta participa a la Setmana de la Poesia de Barcelona amb dues sessions dimarts 15 i dimecres 16 de maig. La primera, Arpegis literaris, farà un recorregut per la poesia i la prosa dels grans poetes dels Països Catalans: Joan Salvat-Papasseit, Vicent Andrés Estellés, Josep Mª de Segarra, Blai Bonet, Joan Vinyoli, Pere Quart (Joan Oliver), Miquel Martí Pol, Salvador Espriu, amb la inconfusible veu de l’actor Joan Massotkleiner i l’acompanyament de la música de l’arpa de l’Anna Godoy. I al dia següent, també a les set de la tarda, hi haurà un recital de poemes a càrrec de les poetesses Carme Catà, Eulàlia Framis, Pepa Rubio, Maria Dolors Peitiví, Dolors Dilmé, el poeta Jaume Vaqué i els rapsodes Carme Pomà, Amancio de La Morena i Isidre Roca, amb l’acompanyament de Rosa Maria Tomás (acordió) i la cantautora Mariona Martin.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *