L’Europa 18/19 ja té sis baixes, una renovació i una renúncia

L’Europa de la temporada vinent comença a patir els primers canvis. Dissabte els escapulats van disputar l’últim partit de lliga i ja es comença a pensar en l’equip de la temporada que ve. En una setmana el club ha comunicat que sis jugadors no seguiran al primer equip, ha anunciat la renovació de Cano, i el secretari tècnic, Fernando Núñez ha deixat el club.

De les sis baixes, tres són per voluntat del jugador (David Jiménez, Carles Tena i Manuel Raillo) i les altres tres han estat per decisió tècnica (Rubén Canelada, Xavi Pluvins i Àlex Prat). El primer en destapar el seu futur va ser David Jiménez, quan el seu representant, Iván Reyes, va anunciar a les xarxes socials la seva incorporació al CE L’Hospitalet en una piulada que va esborrar poc després. El club no va tenir més remei que comunicar que Jiménez no seguiria vestint la samarreta escapulada malgrat tenir una proposta de renovació. Una baixa sensible pels graciencs, ja que David Jiménez ha acabat la temporada com a segon màxim golejador de l’equip (12), i màxim assistent (7).

També és una baixa molt sensible la de Manuel Raillo, pitxixi escapulat aquesta temporada amb 14 gols, que tampoc ha acceptat la oferta de renovació del club. Tena, un habitual als onzes escapulats, també ha decidit canviar d’aires.

Dos jugadors que han estat habituals en les alineacions tampoc seguiran a la disciplina del club, Rubén, Pluvins. Es tracta de dos jugadors importants, a la defensa i al mig del camp, però el club podria buscar un altre perfil per reemplaçar-los. Prat, en canvi, ha gaudit de poques oportunitats i buscarà minuts lluny del Nou Sardenya.

Cano renovat. La millor notícia arriba en el capítol de renovacions, Àlex Cano, el capità, ha signat la seva continuïtat al club per una temporada més i per tant cumplirà deu anys defensant la samarreta de l’Europa. Cano ha jugat 293 partits com a escapulat, és el 4t jugador amb més partits al club i està a només 16 partits de pujar al podi.

Núñez deixa el club. Poc més d’un any després d’assumir la secretaria tècnica, Fernando Núñez ha renunciat al càrrec per motius personals. L’exjugador s’ha mostrat agraït i el club no li tanca les portes. Les seves funcions a l’hora de confeccionar la plantilla de la temporada que ve les assumirà el nou tècnic, David Vilajoana.•

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *