La Fundació Festa Major repetirà direcció quatre anys més després dels dubtes de la presidenta

La Fundació Festa Major tindrà estabilitat en la direcció almenys quatre anys més, després dels dubtes expressats per la fins ara presidenta de l’entitat, Carla Carbonell, que només garantia en el millor dels casos un any més de mandat “per tancar l’exercici” del Bicentenari. Així s’expressava Carbonell mateixa en els dies previs als dies centrals d’aquesta llarga Festa Major dels 200 anys a aquest setmanari (vegeu número 679). Ara, un cop s’ha obert i tancat en les últimes setmanes el procediment electoral previst i no s’hi ha presentat ningú més, quatre anys més tard de l’elecció de Carbonell que va tancar la polèmica etapa de Ricard Estruch, la presidenta argumenta al seu entorn que s’hi ha repensat i que l’any que volia deixar de cap finalment serà un nou mandat complet de quatre. “En tot cas, aquest sí que serà l’últim”, apunta Carbonell.

Al marge d’aquest procés intern, la Fundació Festa Major crema ja els últims cartutxos de l’edició del Bicentenari i aquest dijous ha celebrat una lectura dramatitzada de La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda a càrrec del Teatre Casal Corpus a la mateixa plaça abans de donar pas la setmana que ve al cap de setmana de traca final i definitiva de la històrica commemoració.

Els actes de cloenda del Bicentenari, el cap de setmana del 25 al 27 de maig a la plaça de la Vila, inclouran una cantata infantil (divendres 25, 20h), un espectacle sorpresa previ al concert dels Sírex i els Mustang (dissabte 26, 21.30 h) i un diumenge de cultura popular que es culminarà a partir de les 19 hores amb l’espectacle És Festa Major sobre cançons de La Trinca, la presentació del cartell de la pròxima Festa Major -ja limitada de nou del 15 al 21 d’agost- i encara un últim espectacle sorpresa abans de la traca final.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *