L’Almeria reforça la programació en llengua original amb ‘The visit’

L’Almeria Teatre ha estrenat aquest dijous The visit, del dramaturg Friedrich Dürrenmatt dirigida per Sue Flack. La sala gracienca reafirma així la seva aposta per una programació en llengua original. Aquesta ha estat la tercera temporada que l’Almeria inclou en cartellera teatre en llengua anglesa, amb Jocular Theatre i Escapade Theatre, i la segona que ha acollit el Festival de Théâtre en Français de Barcelona.

Segons la sala de teatre, l’èxit d’aquestes propostes respon a l’escassa oferta de teatre en llengua original que hi ha a la ciutat, enfront al nombre cada cop més alt de residents i població flotant procedent de la Unió Europea. D’aquesta manera, l’Almeria Teatre s’està convertint en un espai de referència cultural per tota la comunitat anglòfona i francòfona de Barcelona, amb un mínim de dues estrenes per temporada (novembre i abril) en els seus idiomes materns.

The Visit és una paràbola macabra que planteja la següent pregunta: quan la temptació és massa forta i la pobresa massa miserable, algú de nosaltres actuaria de manera diferent? L’autor va definir la peça com una tragicomèdia que ofereix una visió social pessimista de l’Europa de postguerra, especiament de Suïsa.

La peça es pot veure fins al 3 de juny, de dijous a dissabtes a les 20 h i diumenges a les 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *