Ardanuy: els plens s’han d’acabar a les 10

Política

El president del districte, Gerard Ardanuy, ha destacat aquesta setmana la certa anormalitat que es va produir en el passat ple del 3 maig amb una durada de cinc hores que va allargar la sessió des de dos quarts de set fins a quarts de dotze. “La tònica és acabar-los com a molt tard a les deu”, ha apuntat. De moment no hi ha sobre la taula una proposta de retallada de temps, en un consell de districte de set grups municipals i en un context de final de mandat que no afavoreix perquè, segons Ardanuy, “ja es veu que estem cada cop més en campanya”. Cap grup vol perdre minuts i particularment en l’última convocatòria encara hi va haver més punts de l’habitual amb mesures de govern, medalles d’honor, proposicions, precs, preguntes, seguiments de proposta i encara una declaració institucional. “Això encara va encendre el debat a les tantes”, apunta Ardanuy, que al cap i a la fi té la potestat d’organitzar els ordres del dia. A la sala, quan es debatia l’últim punt, la declaració institucional, només hi quedava de públic el president de la secció local d’ERC, Toni López.