Tanca les ‘Novedades’, un històric de la Travessera

A les portes dels 100 anys, una de les botigues emblemàtiques de Camp de’n Grassot, al 321 de Torrent de l’Olla, abaixarà la persiana a finals del proper mes de setembre. El seu propietari, Sergi Calafell, es jubila i no vol “estar esperant el traspàs”. Així que la merceria Novedades ja ha penjat el cartell de ‘Liquidació per jubilació’ i ara només queda resoldre la qüestió de la presidència de l’Associació de Comerciants de Travessera. De moment ja han fet president d’honor al Sergi i a partir d’octubre decidiran el relleu. “No em desvincularé del tot, perquè són molts anys a l’associació així que segurament em quedaré per donar un cop de mà”, explica el comerciant. Igual que en d’altres zones del districte, el paisatge comercial s’ha anat modificant els darrers anys. “Les botigues de tota la vida del barri no s’han pogut mantenir quan els seus propietaris s’han jubilat”, afegeix Calafell.

Per la seva banda, des de dijous passat ja es coneix el futur de l’antiga joieria que va regentar Ricard Pinet durant dècades al número 187 del carrer Gran. Un rètol amb el nom DIY Nails i les obres d’arranjament que s’hi estan fent des de fa tres mesos dóna pistes del nou negoci quye hi obrirà: un centre de manicura. La botiga, centre d’operacions de les múltiples aficions de l’expresident de la Federació de Colles de Sant Medir i tancada des del 2011, només ha estat oberta puntualment quan la seva dona hi netejava o hi traginava coses.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *