Un màpping a la façana del Districte, tallers festers, Sirex & Mustang i cançons de la Trinca, per tancar el Bicentenari

El Bicentenari de la Festa Major de Gràcia s’acaba aquest cap de setmana, amb la presentació del cartell de la pròxima edició 2018 i amb un cap de setmana d’activitats a la plaça de la Vila, en el qual destacaran els concerts de Sirex i Mustang i les cançons de la Trinca -dos espectacles que es van anul·lar pels atemptats de l’agost- i un espectacle sorpresa que aquest dijous han explicat la presidenta de la Fundació, Carla Carbonell, i el regidor de Gràcia, Eloi Badia: es tracta d’un màpping a la façana del Districte en homenatge a la Festa Major, al Bicentenari i a l’art efímer amb diversos passis al llarg del cap de setmana. L’autor del màpping és Toni Mira, premi nacional de dansa i expert en màppings de gran format. A tall de balanç, Carbonell ha destacat que 120.000 persones van passar per l’Envelat entre maig i agost, fins que l’espai va ser traslladat a Sant Pere de Torelló perquè s’aprofités com a equipament cultural, i que la Fundació enguany ha rebut tres distincions: la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona, la Medalla d’honor de Sant Medir i el Premi Nacional de Cultura 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *