El pregó de l’il·lustrador i grafiter Txiki Trepax arrenca 15 dies de Festa Major al Coll

La Festa Major del Coll segueix guanyant pes amb els anys i aquest dissabte (20.00 hores) arrenca una programació de tres setmanes amb el pregó de l’il·lustrador i grafiter Txiki Trepax (Barcelona, 1965), un dels pioners del grafit a la Barcelona dels anys vuitanta, que estarà acompanyat del coet d’inci que llançaran la Malèfica del Coll. Aquest primer cap de setmana es completarà amb un so- par de germanor i ball amb l’Orquestra Parfils, i la cursa popular de l’endemà diumenge.

El gruix de la Festa Major arri- barà, però, el segon cap de setma- na, on sempre destaquen les bar- raques al Parc de la Creueta del Coll, enguany amb grups repeti- dors com La Banda del Panda. La primera nit de barraques serà divendres, amb el clàssic cercatas- ques de Sant Vinet a mitja tarda i els concerts de Kubiks, Sybaritesi Balkumbia, i la segona nit, a més de La Banda del Panda, també hi seran els Vadebò.

Abanshihala tabalada i el correfoc i una exhibició del ball Melbourne Shuffle que promet ser un dels atractius d’aquesta Festa Major. “No us perdeu les batalles un contra un d’aquest ball modern amb músi- ca electrònica”, recomana el pro- grama oficial. L’endemà diumenge es farà el festival Fem-ho fàcil amb música reggae.

El tercer i últim cap de setmana sobretot té com a element més destacat el Coll Reggae Sound System (dissabte a les 21 h) amb una versió per a infants a primera hora de la tarda. Totes dues activi- tats es faran, com sempre, al mi- rador de Joan Sales. L’últim dia, diumenge 17, hi haurà una cer- cavila de gegants des de la pla- ça Salvador Allende, un concert d’havaneres amb el grup la Mar Salada al Parc de la Creueta i tot seguit la traca final de Festa Major que acomiadarà els quinze dies d’activitats.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *