El Bicentenari de Festa Major s’acaba amb la revelació del cartell de l’edició 2018

Amb l’última projecció del màping a la façana del Districte i la revelació del cartell de l’edició 201 de Festa major, com sempre aquest pròxim estiu entre el 15 i el 21 d’agost, s’ha acabat aquest diumenge al vespre la històrica edició del Bicentenari, que des del 2 de maig de 2017 ha mantingut un complet calendari festiu que no s’ha vist estroncat ni pels atemptats que van commoure la Festa Major a l’agost. Tres dies de festa aquest cap de setmana han servit per rubricar la celebració amb algunes actuacions que van haver de ser suspeses a l’agost, com el concert dels Sírex i els Mustang o l’espectacle amb cançons de la Trinca. Una última cercavila ha servit de pòrtica  l’arribada a plaça de la Vila on el jurat del cartell ha anunciat el premi a Mònica Toledo, la imatge de la qual es convertirà en icona de la següent edició de la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *