Okupen l’antic gimnàs de les plantes superiors del mercat de Lesseps, que s’havia de reobrir com a McFit

Un col·lectiu okupa sense identificar però que ha rebut el suport dels moviments socials de Vallcarca ha anunciat aquest diumenge l’okupació de l’antic gimnàs que hi ha a les plantes superiors del mercat de Lesseps i que de manera imminent havia d’iniciar obres per convertir-se en un nou establiment del mateix tipus de la cadena low cost McFit. En un comunicat, els nous inquilins han assegurat que ja fa una setmana que són a l’espai -cosa que han desmentit fonts del mercat- i que s’hi instal·len “per organitzar la nostra autodefensa” i alhora “entrenar-nos sense haver de pagar una quota mensual”. En els darrers mesos també el Banc Expropiat ha ampliat el seu discurs a arguments de salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *