La junta del Bàsquet Lluïsos lamenta el tancament ‘sine die’ de la pista de la Plaça del Nord pels equips sèniors

Foto: Bàsquet Lluïsos

La junta de la secció de Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia ha difós avui un comunicat sobre el tancament de la pista de bàsquet de la Plaça del Nord, després que tots els equips sèniors A de la secció juguessin divendres l’últim partit. “Potser hi ha coses importants que poden passar desapercebudes però n’hi ha una tant potent i tant trista que no pot quedar enterrada per les victòries, les derrotes o les emocions viscudes”, han escrit en relació a la problemàtica de la pista de bàsquet, obsoleta en mida i seguretat, i que gràcies a les obres fetes el passat estiu les categories sènior han pogut jugar un any més. “Aquest any la nova junta, al mes de març, i donat que l’equip masculí es trobava dins les posicions capdavanteres de Primera Catalana i amb moltes opcions de pujar a Copa Catalunya (…) vam començar a buscar el que ha de ser la nostra casa provisional pels sènior A fins que es puguin fer les obres que ens permetin tornar a la Plaça de Nord, fet que, pel que veiem, serà llarg, molt llarg, ja veurem si massa”, afegeixen.

La junta considera que la marxa tindrà un component social i econòmic i lamenta que el Districte encara no hagi donat una resposta a la proposta feta per Lluïsos per “atenuar el factor de la llunyania”. L’escrit s’acomiada apel·lant a la lluita i al suport de la gent per seguir “formant petits i joves mitjançant el bàsquet”.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *