Mala Hierba, antiga Casa Fausto del Coll, suma un nou premi: el Barcelona Restauració

Després de rebre el premi Vila de Gràcia 2016 l’any passat, el restaurant Mala Hierba del passeig de la Mare de Déu del Coll i antiga parada de l’òmnibus, ha rebut aquest dilluns el premi a la millor qualitat gastronòmica. El premi a Mala Hierba s’argumenta en el seu valor d’oferir cuina fresca, senzilla i de mercat i tractament de productes de proximitat de la terra i el mar i de cultiu propi amb un alt valor qualitatiu. Els guardons, que atorga per primera vegada l’Ajuntament, també han distingit com a finalistes els restaurants Spòrting en la categoria d’integració al barri i La Torreta de l’Escorial com a espai notori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *