Slam Dancing Studio es fusiona amb Company & Company garantint la continuïtat de l’escola

La solució als problemes de continuïtat de l’escola de dansa Company & Company (veieu l’Independent 708) ha vingut de la mà d’una altra escola del districte, Slam Dancing Studio, que buscava ampliar el seu centre. Així, la fusió de les dues propostes ha donat com a resultat una nova escola de dansa a Gràcia, Slam Dancing Academy, que farà servir les instal·lacions d’Alegre de Dalt, 57, on tenia la seu fins ara Company & Company. Aquesta nova escola obrirà les portes el mes de juliol, després d’algunes petites reformes, per poder oferir els cursos i intensius d’estiu.

Susie Kellerman, directora d’Slam Dancing Studio, amb seu al carrer Llibertat, també assumirà la direcció de la nou centre, que ampliarà el programa amb noves disciplines. De fet, les matrícules de cara al curs vinent ja es poden formalitzar, segons expliquen des de Slam Dancing Studio, que mantindrà el seu centre de Llibertat.

La coreògrafa i ballarina Marisa Ulloa, directora de Company & Company, va exposar tot just després de la Setmana de la Dansa els seus problemes per seguir amb l’espai propietat de Núñez y Navarro, i ja havien començat a buscar possibles locals a la Vila per intentar reprendre el curs al setembre.

 

Una nova escola amb noves disciplines. El centre de dansa nascut de la fusió entre Company & Company i Slam Dancing Studio -tots dos amb un paper molt actiu en l’agenda cultural de Gràcia- servirà per ampliar l’oferta de disciplines de l’escola. Així, Slam Dancing Academy oferirà a partir de setembre dansa i teatre musical en anglès, Broadway jazz, dansa comercial o hip-hop.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *