Doble sessió a Virreina per la Mostra de Films de dones

La plaça Virreina, un dels escenaris de la Mostra Internacional de Films de dones, acollirà el proper 31 de maig a les 21.45 h la projecció de les pel·lícules ‘Improvisaciones de una ardilla’, de Virginia García del Pino, i ‘La ciutat interior’, de Iso Luengo, Jorge Moneo Quintana, Andrea Ballesteros y Beato. La programació de juny i juliol presenta 23 títols de la cinquantena de films que conformen proposta a través de diferents programes al llarg de l’any. La selecció centra l’atenció en el panorama cinematogràfic actual però no oblida el rescat d’autores imprescindibles de la història del cinema nacional (Margarita Alexandre, Cecília Bartolomé).

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *