Els sèniors de Lluïsos jugaran al pavelló del Pedagogium

La secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia ha hagut d’alçar la veu per resoldre el problema dels seus equips sèniors que han disputat el seu últim partit a la pista de la plaça del Nord i no tenen data de retorn. Ja fa anys que la Federació Catalana de Bàsquet va donar als graciencs una data de caducitat perquè els equips més grans hi poguessin seguir competint malgrat la dimensió de la pista i les deficiències de seguretat. Aquesta data s’ha anat prorrogant gràcies a la bona entesa de les dues parts i la bona voluntat del club en les millores que es van fer a la pista en temes de seguretat. Però, la solució ja no es pot posposar més.

El president de la secció, Rafa Nache, explica que el passat 17 d’abril, en una reunió amb la consellera, Àngels Tomàs, i al tècnic del Districte, Alfons Hurtado, van proposar la idea de jugar al pavelló Josep Comellas (c/Neptú, 6): “Sabem que el pavelló té horaris lliures els diumenges i vam plantejar la idea de jugar allà per no haver de marxar del barri, tot i que estàvem oberts a qualsevol altra solució dins de Gràcia”. El gestor d’aquesta pista és la Fundació Marcet, i l’actual usuari el CB Pedagogium. Nache explica que el tècnic i la consellera es van comprometre a parlar amb el gestor i amb el club, per trobar una solució.

El temps va anar passant, Nache explica que va enviar correus electrònics al tècnic, Alfons Hurtado, els dies 7, 11 i 17 de maig, i no va rebre cap resposta, mentre que amb la consellera, Àngels Tomàs, hi havia contactat per telèfon, però no els hi havia pogut donar cap solució. D’altra banda, la Federació Catalana de Bàsquet demana als clubs que comuniquin quina serà la seva pista a finals del mes de juny, i com que el temps se’ls hi tirava a sobre, van decidir alçar la veu, emetre un comunicat a la pàgina web de la secció exposant els fets i reclamant una reacció del Districte.

Ni 24 hores es va fer esperar la reacció, la mateixa consellera Àngels Tomàs, va ser l’encarregada de trucar al president de la secció per comunicar-li que podrien jugar al pavelló Josep Comellas la temporada vinent els diumenges a la tarda. El club s’ha mostrat satisfet que tot s’hagi solucionat: “Hem hagut d’alçar la veu perquè ens fessin cas, però ha valgut la pena. Intentarem que els dos o tres equips que es vegin afectats, que juguin seguits un darrere l’altre per no perdre esperit de club”, explica Nache.

Una solució temporal, a l’espera de poder tornar algun dia a casa.

Classificats per la final a quatre de Primera Catalana. El sènior A masculí dels Lluïsos lluitarà aquest cap de setmana per proclamar-se campió de Primera Catalana. Els blaus han aconseguit la plaça després de superar l’eliminatòria entre els segons classificats i ara jugarà contra l’AESE per un lloc a la final. L’altre semifinal la disputaran el CB Ripollet i el Mataró B.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *