Ex alumnes de la Massana fan una exposició-taller a ArtefactoRoig

L’espai ArtefactoRoig, a l’Ateneu Roig de Gràcia, acollirà aquesta cap de setmana l’exposició-taller Connexions Noctures, organitzada per ex alumnes de l’Escola Massana. L’objectiu és experimentar la seva visió actual de l’art seguint la seva manera d’entendre l’art que van desenvolupar als anys 80 i fins el 92, quan es van formar com a pintors. Aquest grup d’alumnes de nit van créixer influenciats pel lema “la llibertat només pot trobar-se en la creativitat”. En la mostra del Roig, que s’inaugura divendres 1 a les 20 h, compartiran aquesta recerca de noves interpretacions de la realitat a través de la pintura, la litografia o les performances.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *