Mònica Toledo: “És la unió de sensacions de la Vila i la festa”

La imatge gràfica de la Festa Major 2018 és de Mónica Toledo Guzmán, una jove il·lustradora de Toledo i veïna de Gràcia des de fa quatre anys.

Per què et vas instal·lar a Gràcia?
M’encanta, perquè és com un poble i m’atrau molt la relació que tenen els veïns i el bon ambient.

Has estudiat molt per arribar fins aquí?
Primer necessitava trobar una feina per sobreviure i seguir endavant amb la il·lustració. Amb el que vaig guanyar, vaig aconseguir entrar a Eina on he fet un any d’il·lustració creativa i un altre d’infantil i juvenil.

Què t’ha inspirat al cartell?
En la unió de sensacions que em transmetien Gràcia i la festa major. És bonic veure com s’ajunta la gent de totes les edats i l’alegria que s’hi respira.

Què creus que t’aportarà el premi?
Donar-me a conèixer i creure en el treball que faig. M’exigeixo molt quan faig les coses i amb això he entès que amb treball i esforç es pot arribar a tot. Malgrat no aconseguir els teus objectius a la primera, has de lluitar sempre per allò que t’agrada.

Has pensat en seguir la teva trajectòria en un altre lloc?
Estic molt bé aquí. De fet, és la primera vegada que estic tant de temps en un mateix lloc sense voler canviar.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *