Toni Camacho, nou entrenador del Femení A

El Femení A de l’Europa acaba la temporada amb dues notícies inesperades. D’una banda, el conjunt escapulat va perdre a la segona ronda a la Copa Catalunya (la primera va estar exempt de jugar-la), contra el Pardinyes, un equip que ha acabat un lloc per sobre de la zona de descens i que ha sumat 20 punts menys que l’Europa en lliga.

L’Europa va anar de menys a més a la primera meitat, la portera escapulada, Vintró, va ser la protagonista en els primers moments, però de mica en mica, les escapulades es van anar fent amb el domini de la pilota i arribant a l’àrea local, amb ocasions d’Andrea i Clara. Abans del descans, Pili Porta va tenir l’ocasió més clara, però la seva rematada es va estavellar al pal. Al primer minut de la represa, la local, Marta Garcia, va sorprendre a tothom amb un xut bombejat que va convertir-se en el primer gol local. L’Europa va reaccionar ràpidament i vuit minuts més tard, Andrea Porta va fer l’empat després de rematar una pilota dividida. El marcador no es va tornar a moure i el partit es va decidir als penals, on l’Europa va fallar el tercer i el Pardinyes no en va fallar cap. Amb aquesta sorprenent eliminació, les escapulades queden fora d’una competició que l’any passat van aconseguir arribar fins a les semifinals i només el primer equip del Barça va ser capaç de superar-les, mentre que les lleidatanes accedeixen a la tercera ronda per primera vegada a la seva història.

L’altra notícia inesperada ha estat el canvi a la banqueta. El 3 de maig, el club va anunciar la renovació de Cristian Alenza per una temporada més, i menys d’un mes després la situació ha fet un gir de 180 graus. Alenza finalment no seguirà com a tècnic del Femení A, el tècnic ha rebut una proposta laboral i esportiva important d’un club de Saragossa, la seva localitat natal, i ha decidit acceptar-la. Finalment, agafarà les regnes de la banqueta escapulada el tècnic, Toni Camacho, procedent del Sant Gabriel, el qual ha dirigit en dues etapes diferents, la primera a la màxima categoria estatal, i aquesta última a la Segona Divisió, on ha quedat 9è a la classificació. Camacho, un vell conegut de les banquetes de Segona Divisió, ha trencat el compromís que tenia amb el Cerdanyola de Preferent de cara la temporada vinent, i ja ha començat a treballar amb el primer equip escapulat.

La setmana que ve, el nou tècnic serà presentat a les jugadores de la primera plantilla, i dirigirà unes últimes sessions d’entrenament abans de donar per tancada la temporada 17/18 i començar les vacances.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *