Adoctrinament

per Conxa Garcia

Llegeixo el Manifest elaborat per la Taula d’Emergència social docent sobre les denúncies contra professorat dels instituts El Palau-S. Andreu de la Barca, de la Seu d’Urgell, Lluís de Peguera-Manresa, la Montserrat i Vedruna-Barcelona. Les docents denunciades per la Fiscalia per delicte d’odi són caps de turc per castigar de forma exemplar el paper que les escoles van tenir en el referèndum de l’1-O. La violència policial estatal va generar un estat de xoc. Les escoles van actuar arreu en actes de reparació de greuges, de cura i de diàleg col·lectiu, per facilitar que l’alumnat, el professorat, pares i mares, situessin els valors de la pau, la convivència i les llibertats com a troncals d’una educació crítica i lliure. Des de Delegació del Govern han donat peu a una campanya de denúncies d’adoctrinament i s’atia l’odi contra el professorat. La Taula palesa el compromís en defensa d’una educació en valors democràtics perquè els futurs ciutadans construeixin una societat justa, democràtica i participativa. La que signa, des dels 4 anys sí que va viure un adoctrinament i va cantar el Cara al Sol, va saludar la bandera i va fer el mes de Maria. Encara hi ha col·legis privats que són un model d’adoctrinament i alguns reben subvencions. Cal defensar el professorat d’El Palau i l’escola pública catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *