L’exregidor Guillem Espriu serà vicepresident de Festa Major

L’exregidor de Gràcia i exprimer secretari del PSC, Guillem Espriu, serà el nou vicepresident de la Fundació Festa Major fent tàndem amb la presidenta Carla Carbonell, que allargarà el mandat quatre anys més un cop ningú més s’ha presentat al procés electoral que es va tancar el mes d’abril. Espriu, que en els últims anys ha estat patró de la Fundació, primer en tant que regidor del districte (2007-2011) i després a títol personal per la seva implicació en el teixit associatiu local, ha apuntat a aquest setmanari que li fa “molta il·lusió” engegar aquesta nova etapa com a número dos d’una de les entitats més representatives de Gràcia. Es dóna la circumstància que des de fa dos anys un altre exregidor de Gràcia, el republicà Ricard Martínez (2003-2007), ostenta la presidència del Club Excursionista de Gràcia (CEG).

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *