Tres actrius per a tres contes de titelles ‘amagats’

Torna l’espectacle familiar en format microteatre a la Plaça del Nord. Lluïsos Teatre i el Festival Píndoles s’uneixen per tercer any consecutiu per representar una funció de titelles que tindrà lloc el proper diumenge 3 de juny, a les 12 hores. Sherezade Bardají, Glòria Arrufat i Lídia Clua són les actrius que donaran veu i manipularan les titelles en tres històries amagades per tres racons d’un edifici que el públic haurà de trobar en el moment tot seguint un itinerari. Racons de Contes és un espectacle que atrau a petits i grans per “l’originalitat que ha aportat la gent del Festival Píndoles a l’hora de traslladar el teatre fora dels espais tradicionals”, assegura Clara Laguillo, la responsable de Lluïsos Teatre. Píndoles, doncs, ha estat l’encarregada de preparar els contes de 12 minuts cadascun en un format molt diferenciat de la programació habitual de Lluïsos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *