Artesans de Gràcia engeguen campanya per crear el portal Enfilats

L’Associació Artesans de Gràcia ha posat en marxa una campanya a Verkami per finançar el projecte Enfilats, un portal “més enllà de botiga online” que pretén ser un espai de connexió “entre diferents generacions, talents i experiències culturals i artesanals”. En un moment “delicat” per als artesans, l’entitat aposta per fer un espai que englobi activitats i esdeveniments així com formació i divulgació. La idea va sorgir, segons explica la seva presidenta Dolors Just, en un intent de “modernitzar el col·lectiu i retroalimentar la botiga física”. “Són temps realment difícils i necessitem del suport de tothom per poder tirar endavant”, explica Dolors Just.

Més enllà de la part de venda online, la web busca posicionar-se com un punt d’impuls de l’artesania i dels oficis singulars, que consideren “patrimoni cultural”. La campanya de micromecenatge pretén recollir 9.000 euros, dels quals 2.250 seran per a la creació del portal de venda online que inclogui els artesans de Gràcia, 3.250 per als serveis de dinamització i difusió del projecte o 1.500 per als serveis de suport als artesans i artistes. Les aportacions arrenquen en els 10 euros i partir de 25 tenen diferents recompenses. Segons el calendari previst, un cop finalitzada la campanya al juny, es posaria en marxa la creació del portal per obrir la botiga virtual al setembre.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *