El Gràcia FS assoleix l’ascens a 3a Divisió a l’última jornada

Temporada històrica pel Gràcia Futbol Sala que ha aconseguit l’ascens a la Tercera Divisió Nacional després de renunciar a la plaça fa dues temporades. L’equip entrenat per Ignasi Pérez arribava a l’última jornada en tercera posició, fora de les posicions d’ascens, i amb l’obligació de guanyar a la pista de l’Esportiu CCR, el segon classificat, si volia aconseguir-ho.

El partit va tenir un inici d’allò més esbojarrat. El pitxitxi gracienc, Marc Rodríguez, va obrir el marcador el primer minut de partit, els locals van empatar només un minut més tard, el mateix Marc Rodríguez, va tornar a donar avantatge als taronges, Alberto Escartín va ampliar l’avantatge gracienca, i els locals van reduir distàncies. Tot això en només deu minuts de ritme frenètic i gols a les dues porteries. Amb el 2 a 3 el ritme de partit es va calmar, i no va ser fins al minut 30, que Pau Maurel va fer el 2 a 4, però només un minut més tard, l’Esportiu CCR tornava a reduir distàncies. A les acaballes del partit, Marc Rodríguez completava la seva actuació amb un hattrick i deixava el marcador amb el definitiu 3 a 5 i l’ascens a la butxaca.

Els taronges han acabat com l’equip més golejador amb 142 gols en 26 partits, i Marc Rodríguez ha quedat tercer a la taula de màxims golejadors i ha estat el millor en gols per partit.

El club havia jugat a Tercera Divisió les temporades 14/15 i 15/16, però després va renunciar a la plaça perquè l’equip es va dissoldre. Va agafar la plaça a Divisió d’Honor el que aleshores era el Sènior B i pas a pas han anat creixent fins a recuperar la categoria.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *