L’obertura del CUAP Larrard, al setembre

La recuperació del servei de 24 hores d’urgències d’atenció primària en forma de centre específic, els CUAP que tenen tots els districtes menys Gràcia, trigarà una mica més del previst, el setembre de 2018, tal com s’ha anunciat aquest dimarts al consell de salut. “Les obres estan acabades i els equipaments gairebé tots col·locats; només quedan la instal·lació del servei de raigs X i el podríem tenir a l’agost, però no és un mes hàbil”, han apuntat els responsables del CatSalut. Encara no hi ha una data definitiva d’obertura, però el CatSalut sí que té clar que la inauguració es farà amb una jornada prèvia de portes obertes, tal com es va fer l’any passat amb el CAP Vila de GRàcia del carrer Còrsega.

D’altra banda, l’Hospital de l’Esperança està en vies d’acollir 700 metres quadrats de serveis de salut mental i 300 metres d’ampliació d’atenció primària del CAP Larrard en un as més en la recomposició de serveis dels 17.000 metres quadrats del recinte. També en els últims mesos s’han arranjat les plantes segona i sisena amb 56 llits que utilitzarà l’Hospital de la Vall d’Hebron.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *