L’Any Fabra a Gràcia arrenca els actes oficials amb una conferència de Jordi Manent

El filòleg i curador de l’epistolari de Pompeu Fabra, Jordi Manent, arrenca aquest vespre (19 h) els actes oficials de l’Any Fabra a Gràcia, lloc de naixement de Pompeu Fabra, en el primer dels actes oficials que s’allargaran fins al desembre de 2018. Manent té localitzades tres cartes enviades per Fabra que es publicaran en el volum 10 de les Obres completes i n’ha trobat una desena més que sortiran a la revista Els Marges. Aquesta setmana mateix també a Gràcia es presentarà la novel·la gràfica Pompeu Fabra, l’aventura de la llengua, editada per Rafael Dalmau, amb il·lustracions d’Oriol Garcia Quera i guió de Gemma Pauné. Aquest segon acte es farà a la biblioteca Jaume Fuster a les 19 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *