Neix Vins a Vila, una mostra de cellers al carrer Verdi

Acostar la cultura del vi a la Vila de la mà dels propis viticultors. Aquest és l’objectiu principal d’una nova fira sorgida de la suma dels activistes incansables de l’associació de veïns de Verdi del Mig i d’altres comerços militants com ara La Festival o Umami Barcelona. La proposta: Vins a Vila, primera mostra de cellers a Gràcia, dissabte 9 de juny. Una vintena de viticultors d’arreu del país s’instal·laran en el tram entre Providència i Astúries per oferir els seus productes -prèvia compra de tiquets- en una jornada que tindrà, a més de quatre punts gastronòmics, diferents activitats i un concert de fi de festa amb l’escola Blue Move BCN. “T’has de reiventar”, explica el portaveu veïnal de Verdi Sergi Font, “i hem de seguir fent xarxa per dinamitzar i enfortir el teixit social i comercial de Gràcia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *