‘Be God Is’, proposta de rialles al Teatre Lliure en un espectacle premiat

El Lliure de Gràcia estrena aquest divendres Be God Is amb un llistat de premis sota el braç i la promesa de diversió assegurada de la mà de Blai Juanet, Oriol Pla i Marc Sastre. Tres personatges apareixen de llocs diferents portant l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-les a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l’espai oníric apareix, la música transforma el moviment i ningú no entén res. L’equilibri no es manté, l’un és sota el jou de l’altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai. Companyia i actors han definit aquest espectacle com “un show addictiu, emocionant i delirant, sense conservants ni colorants”. Aquest delirant espectacle -que es podrà veure a la sala gracienca fins al 22 de juny- combina la virtuositat musical, el gest i la imaginació per embarcar l’espectador en una atmosfera on les preguntes i el sentit comú passen a un segon terme. D’aquesta manera els tres personatges muts es veuen immersos en una voràgine de situacions surrealistes i inesperades que han de torejar per poder acabar allò que han començat. Espai Dual va néixer al carrer, concretament a la plaça Sant Vicenç de Sarrià, on els tres amics -Blai Juanet, Marc Sastre i Oriol Pla- compartien les seves inquietuds artístiques afins i toquen instruments als bancs amb la gent que decideix aturar-s’hi. Així és com creen junts una peça teatral. Combinant les seves diferents facetes artístiques, han treballat per consolidar un espectacle que barreja “el risc del circ, la força del cos i la dansa, la explosió de l’humor i l’elevació de la música”.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *