La il·lusió d’anar a classe amb la Copa

Les noies de 2n de Batxillerat dels Jesuïtes Gràcia – Col·legi Kostka volen fer un comiat a l’escola amb el que més els agrada, jugar a bàsquet. Per aquest motiu, després de 9 anys compartint classe, la Maria Hernández i la Judit Ortiz, van proposar a les seves companyes la idea de fer un equip i juntes van demanar-li al Carlos Marín, entrenador de l’escola, que les apuntés a la Copa Colegial.

El debut va ser a principis de març, contra el Claret, en un partit on el gimnàs de l’escola es va quedar petit per animar a les noies, i que va ser una barreja d’il·lusió i nervis. El Kostka va guanyar i a les següents rondes ha derrotat a les Dominiques, els Jesuïtes del Clot, i el Palcam, fins que s’ha plantat a la final, que serà divendres a ¾ de 7 a l’Escola Thau. “Tenim moltes ganes de jugar-la, a l’escola només fem que parlar-ne”, explica la Maria Hernández.

Actualment, totes juguen en clubs diferents durant l’any, però “ens feia molta il·lusió tornar a jugar juntes, d’alguna manera és tornar al passat i te n’adones que després de tants anys juntes ens entenem com el primer dia”, diu la Maria, que l’endemà de la final està convocada per jugar l’All Star de la competició amb les millors jugadores dels altres equips.

D’aquí a unes setmanes la majoria de noies acabarà l’etapa a l’escola, ja no compartiran classe, però les alegries que els hi ha donat la Copa Colegial ja no els hi pot treure ningú. “Sabíem que érem un bon equip, que podíem arribar lluny, ens fa molta il·lusió aconseguir-ho juntes”, la Maria.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *