Penitents arrenca la Festa Major amb el pregó del Pare Manel

La Festa Major de Penitents-Taxonera, que comparteixen en organització entitats d’aquests barris a cavall dels districtes de Gràcia i d’Horta-Guinardó, ja ho té tot a punt perquè aquest divendres a la tarda (18.30 h) arrenqui el programa amb el tradicional pregó a la plaça de la Vall d’Hebron. Enguany el pregoner serà el reconegut activista Manel Pousa, més conegut com el Pare Manel. El mediàtic sacerdot, lluny ja dels anys on la mà de Pepe Rubianes va ajudar-lo a impulsar les seves campanyes de solidaritat amb els més desafavorits de la cutat, s’ha convertit en un habitual d’actes a Gràcia en el marc del Rebost Solidari que impulsen simpatitzants de l’ANC o de col·laboracions que promou el Banc d’Aliments.

A banda del pregó del Pare Manel, la Festa Major destaca en l’àmbit de Penitents sobretot per les activitats esportives que es faran a l’escola Pare Poveda el diumenge 10 o de petanca, dòmino o guiñote que es faran consecutivament els dies 11, 12 i 13 al casal de gent gran de Penitents. El casal també celebrarà com cada any la festa d’aniversari el dia 14 a les cinc de la tarda. L’Associació de Dones de Mas Falcó, també una de les principals organitzadores de la programació, ha convocat la seva festa d’aniversari el 17 al matí al carrer Veciana 2 i a la tarda a la plaça de la Vall d’Hebron, després de la tradicional paellada popular.

Entre la resta d’actes destacats hi haurà també una desfilada de vehicles clàssics pels principals carrers de la festa el diumenge 10 des de les 9 del matí fins a la una del migdia.

 

ELS PRINCIPALS ACTES:

8 de juny
Pregó a càrrec de Manel Pousa ‘Pare Manel’, sacerdot i activista. 18.30 h. Pl. Vall d’Hebron

10 de juny
Partits de futbol a l’escola Pare Poveda 9.30 h.

8 de juny
Desfilada de vehicles clàssics 9h-13h

14 de juny
Festa d’aniversari del casal de gent gran de Penitents. 17.00 h.

17 de juny
Festa Associació Dones Mas Falcó-Penitents. 12 h. Veciana 2

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *