Actuació de rodatge marcada per la pluja

Societat

per Carles León Diumenge 3 de juny, els Castellers de la Vila de Gràcia ens vam desplaçar a El Vendrell per participar a la diada del 92è aniversari de la colla local, els Nens del Vendrell, acompanyats dels Castellers de Sants. En una jornada marcada per les inclemències meteorològiques -ens vam traslladar al pavelló d’Àngel Guimerà- vam realitzar un pilar de 4 per obrir la diada. En primera ronda alçàrem un nou 4d8, esdevenint el 6è de la temporada i que apunta maneres d’apujar-se un pis abans de l’estiu. A continuació, ens vam decidir pel 2d7, una construcció que també s’està treballant per folrar-se i fer-la de 8. I en última ronda, bastirem el 7d7 sense més complicació. Una sèrie de condicionants van aconsellar posposar l’estrena d’algun nou castell. Tot i així, ens queda un últim mes del primer tram de temporada on intentarem portar els nostres millors castells. En ronda de pilars vàrem fer un vano de 5 per concloure la diada. Propera actuació: Festa Major del Baix Guinardó el 10 de juny a la plaça d’Alfons el Savi.