La Fundació Marcet cedeix el camp de l’Àliga pels partits de La Roja

La plataforma Barcelona amb la Selecció instal·larà una pantalla gegant al camp de l’Àliga per seguir l’estrena de la selecció espanyola al Mundial, el divendres a les 8 del vespre. L’entrada serà gratuïta i des de les 6 de la tarda hi haurà actuacions musicals.

El camp de l’Àliga, gestionat per la Fundació Marcet, reuneix les condicions que havia posat l’Ajuntament, que demanava que fos un recinte tancat per motius de seguretat. Barcelona amb la Selecció afrontarà les despeses del lloguer del camp amb els diners que aportaran dos patrocinadors (La Liga i Valdebebas). La idea dels organitzadors és instal·lar la pantalla per l’estrena i repetir la iniciativa al mateix camp si la selecció es classifica per a vuitens i quarts de final.

El PDeCat, la CUP o els Eskapulats, ja han mostrat les seves crítiques a l’esdeveniment.

 

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *