El Màgicus obre inscripcions per a la novena edició del festival de joves mags

El Festival de Màgia Jove de Barcelona, organitzat per la companyia Mag Oli i Lluïsos de Gràcia, arriba a la seva 9a edició. Un dels principals objectius d’aquest festival és promocionar als mags més joves i, per aquest motiu, el concurs es converteix en un dels actes principals. Qualsevol mag d’entre 14 i 25 anys hi pot participar i el jurat, format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l’organització, seran els encarregats de valorar la tècnica, l’originalitat i la posada en escena. Fins el dia 1 de juliol han de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar a festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. El 16 de juliol el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *