El Claret es proclama campió mini i júnior

El Bàsquet Claret va viure un cap de setmana històric després de proclamar-se campió de Catalunya en la categoria, mini femení i júnior masculí. Les noies que entrena el Pau Domingo van disputar la final a quatre de nivell A2 a Arenys de Mar, i el primer rival a les semifinals va ser el CC L’Hospitalet. Les gracienques van vèncer per 53 a 43 i es van guanyar el bitllet per a la gran final que es va jugar 24 hores més tard. El rival va ser el Basket Almeda, un dels millors planters de Catalunya, però que no va poder amb el potencial i les ganes de 13 noies sortides del Pati Vell del Claret, que es van imposar per 54 a 59 i van aixecar el trofeu de campiones.

El júnior masculí va ser l’altre protagonista del cap de setmana, després de completar la temporada perfecta, sense perdre cap partit a la categoria d’Interterritorial. El júnior dels llops van disputar la final a quatre a Malgrat de Mar, el rival a les semifinals va ser el Sant Nicolau, al qual van superar per 76 a 51, i el diumenge, a la final, el duel va ser contra el Bàsquet Girona, però els graciencs es van imposar per 80 a 65 i van aconseguir el segon trofeu pel Claret del cap de setmana.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *