El Districte autoritza el seguiment de partits de la Roja al camp de l’Àliga

L’estrena de la selecció espanyola al Mundial de Rússia es podrà seguir en directe al camp de l’Àliga després que dimecres el Districte autoritzés a la plataforma Barcelona amb la Selecció la col·locació una pantalla de 18 metres quadrats a la gespa del camp, amb un equip de so de 10.000 watts. El camp de l’Àliga era un dels tres emplaçaments proposats per l’Ajuntament que recollia les condicions que es demanaven, que entre elles era que fos un recinte tancat per motius de seguretat.

Abans d’acceptar la proposta, la Fundació Marcet, actuals gestors de la instal·lació, van posar-se en contacte amb les entitats usuàries, com l’Europa, que en té un ús preferent, per explicar-los com els podia afectar la iniciativa, i per cedir-los el CEM de la Teixonera per poder seguir desenvolupant les activitats amb normalitat. Des del club expliquen que aquest divendres coincideix amb la festa de cloenda de l’escola que se celebrarà al Nou Sardenya, i de cara la setmana següent, també han recol·locat els entrenaments al camp de l’Europa aprofitant que ja no hi ha entrenaments del futbol base.

El Districte explica que la proposta compleix totes les condicions que es demanaven prèviament, i que només s’ha demanat incloure un sonòmetre perquè el so no superi els decibels permesos i no causi molèsties sobretot a la clínica Quirón.

La plataforma Barcelona amb la Selecció explica que les despeses del lloguer del camp les cobriran amb l’aportació de dos patrocinadors (La Liga i Valdebebas Fintech District), que el partit comença a les 8 del vespre, però des de les 6 s’obriran les portes i el grup de rumba catalana i flamenc, Los Sembraos, s’encarregarà d’animar la prèvia del partit. La idea dels organitzadors és que no es munti la pantalla pels partits d’Espanya contra l’Iran i el Marroc, però repetir el format si la selecció espanyola es classifica per a vuitens i quarts de final.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *